Košt medovin a medů

24.05.2013 13:19

Košt medovin a medů

Koncem včelařské sezony bychom rádi uskutečnili KOŠT MEDOVIN A MEDŮ v Ořechově u Brna, proto bych chtěl touto cestou oslovit všechny výrobce, a nejen ty komerční, ale právě Vás co děláte domácí medovinu. Pokud by jste měli zájem vystavit svoji medovinu na obdiv veřejnosti, ozvěte se mi prosím do konce července.

Co je zapotřebí?

Pokud nejste komerčními výrobci a nevyrábíte medovinu ve velkém tzn. více jak 2000L tak téměř nic. Medovina musí být pouze čistě přírodního charakteru takže bez přídavku lihu, aromat a kuléru. Pokud do medoviny některou z těchto složek přidáváte  už se nejedná o medovinu ale meziprodukt a u takového je potřeba mít zaplacenou spotřební daň a být registrován na celní správě.

Na košt se budou odevzdávat tři lahve 0,75l  plus kontaktní údaje o výrobci a případně popis medoviny (to už záleží na každém z vás)

U medů 1kg medu s popisem a výrobcem.

 

Kategorie koštu

Medovina "přírodní" ( tedy medovina vyrobená pouze z vody, medu a kvasných kultur)

Medovina kořeněná ( tedy medovina vyrobená z vody, medu, kvasných kultur a koření přidávaného do kvasu)

Medovina ochucená ( tedy medovina vyrobená z vody, medu, kvasných kultur a koření přidávaného do hotové medoviny po maceraci, medoviny dochucené nebo dobarvené kulérem, medoviny po fermentaci tedy dolihování)

 

Vystavovatelé mají samozdřejmě vstup zdarma a nic neplatí!!!

V přípdě zájmu mě prosím kontaktujte na tel 776133676 nebo mail info@farma-burian.cz

Marek Burian

Kontakt

Včelařství Burian

vcelar.burian@seznam.cz

Marek Burian (Včelařství)

+420 776 133 676


Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode